Door de toenemende coronabesmettingen en geldende maatregelen heeft de organisatie van de Data Privacy Week, in overleg met alle deelnemende CA+ gecertificeerde bedrijven, besloten deze week niet te laten plaatsvinden van 24-29 januari, maar te verplaatsen naar 4-9 april 2022.

‘’Onze branche valt onder essentiële dienstverlening. Het is dan ook belangrijk dat de dienstverlening door kan blijven draaien. Meer contactmomenten op gang brengen brengt het risico met zich mee dat medewerkers in quarantaine moeten, wat bij de bedrijven capaciteitsproblemen op kan leveren. Maar ook, ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we prima kunnen nemen, vinden wij het geen goed signaal om nu vele contactmomenten te initiëren.” aldus Lennert Vermaat, commissielid CA+ gecertificeerde bedrijven.

De Data Privacy Week vindt nu plaats van 4 -9 april 2022. In de week van Data Privacy kan iedereen kosteloos vertrouwelijk materiaal inleveren bij een professionele datavernietiger in de buurt! Voor vragen neem gerust contact met ons.

Volg ons via de Social Media kanalen voor het laatste nieuws – Linekdin | Facebook | Twitter